Någon som gjort sin näsa i Iran?

Utseende & Ytligheter. / Permalink / 26
Lol nu kommer kommentarerna STORMA! hehehe, nej men jag ska till Iran i Oktober-November nån gång för första gången, wie, ska bli kul, är mycket förväntansfull, men det jag funderar på är, om dem gör bra näsor? har bara hört positivt såklart men behöver veta från någon som gjort näsan där! 
 
Berätta isådannafall allt ni vet! Jag har redan mailat ett par kirurger men som sagt, vill ju höra från folket själva! Och ja innan det STORMAR kommentarer, så vet ni ju att min näsa är bruten över mitten, och här i Sverige tyckte dem att jag kunde andas tillräckligt bra därför behövdes inga åtgärder, men grejen är att det bara blir värre och värre, benet förflyttas neråt mer och mer, och det gör ont, så himla ont, som svår huvudvärk i näsan som strålar ut över ansiktet samt under ögonen, så tänkte att jag skulle fixa det där nere, och samtidigt spetsa till min nästipp lite. Älskar spetsiga näsor, och Iran gör dem så sjuuuukt snygga! Så tänkte passa på göra det samtidigt som man hälsar på familjen :) som för övrigt tycker jag är helt galen för att jag är så himla vacker, enligt dem, redan, men dem kan inte förstå hur jag upplever smärtan varje dag, and besides, varför betala för att endast fixa det som är brutet när jag kan snygga till den samtidigt, för samma pris? ;) wie, är förväntansfull över allt det där hehe, och självklart ska ni få ta del av allt :). 
 
Gammal bild, kommer ni ihåg när jag såg ut såhär? känns som jag var hur ung som helst då.. typ 19. Nu fyller jag 22 om ett par dagar..
 
#1 - - Madde:

Jag vill också:). De opereras mest näsor i hela världen i Iran, så de borde också vara de bästa.

Jag har jättesvårt att andas genom ena näsborren, troligtvis är det brosk i vägen, och när allergi säsongen kommer är hela min ena näsborre obrukbar. Jag upplever precis som du beskriver ett tryck över näsan. Som om det är en ``tyngd`` över näsbenet. Men smärtan som du beskriver upplever jag inte, tack och lov, det låter jättejobbigt.

Jag ser fram emot att läsa mer om din op:). Och, JA, jag skall också fixa till min nästipp när jag tar tag i ``näsbenshelvetet`` en dag;).

#2 - - Bekymrad:

Du kommer bli så jäkla beroende av plastik kirurgi. Det är så hemskt att se unga naturligt vackra tjejer förstöra sig med dessa injektioner och operationer , Denice du måste lita på mig som anonym läsare säger att du är vacker som du är! Du är en av de finare så att säga , du behöver inte kirurgi! Lägg pengar på något mer vettigt! Sluta inte som alla andra trasiga och sönderopererade tjejerna...

#3 - - Soraya Zaeri:

Mina kusiner i Iran har opererat näsan och det blev hur bra som helst! Så jag tycker verkligen att du borde fixa den där. :)

#4 - - Joelle:

Iran gör bra näsor för att dem gör dem hela tiden :)

#5 - - g:

hahaha jag svär du borde göra det där det har blivit värsta trendet, men försiktigt vilken klinik du väljer.

#6 - - S:

Excellent choice!

#7 - - g:

jag har iranska rötter och vill till tehran sen jag var lite men min pappa har aldrig velat då det är diktatur land och är muslimt land. När du nu ska dit ska du ha på dig en shador?

#8 - - Ior:

Ska också operera näsan. Jäkla trist att det ska vara så tabu... Min näsa är väldigt knotig, jag vill operera den för att jag inte tänker nöja mig med något halvdant.

Utomlands är det mycket billigare att operera sig än i Sverige, här kostar det ca 45000, billigast är Lidingökliniken med ca 25000kr. Och i Iran har de garanterat mycket mer erfarenhet av näsplastiker för deras folk kan ha riktiga kranar till näsor. Därför är de ganska glada i att hyvla på näsan så se upp så att det inte blir för mkt :)

Svar: hahahaha
Denice Cheyenne Lee

#9 - - Zouhan:

Min kompis mamma gjorde det i Iran. Hon sa att det var billig, resultatet blev helt bra till slut. Men dom krossade benet i näsan ganska mycket så det blödde länge och var svullen.

#10 - - Orvar:

får spykänslor av ditt utseende!!! :( nej jag måste spy!!!!

#11 - - Jonna:

Dr. Hafezi är grym!!
Men akta dig, i länder som Iran, Egypten, Turkiet, syrien mm. är så att ju mindrr näsa desto vackrare. Och det händer oftast att de tar allt för mycket och slutar med att man ser riktigt onaturlig och fejk ut

#12 - - Jasmin- Mamma till Angelina :

Neeeej är du galen?! Du som har så fin näsa, ärligt talat DON'T DO IT!!! :|

#13 - - Anonym:

nej gör det inte!!

#14 - - Leah:

Jag har opererat näsan i iran och skulle avråda dig från att göra det. Gör det hellre i USA, även fast det kostar mer. Det är ändå något man har hela livet :)

#15 - - Luna:

gör det i sverige istället, har du sett irannäsor? eller mellanöstern näsor i allmänhet? de är helt avkapade och sen ser de ut som sugrör.. euw

#16 - - Anonym:

dem är bäst i världen på näsor, ska sj göra min där i sommar

#17 - - Leah:

Jag opererade som sagt min näsa i Iran för 3 år sen och jag tänkte som alla andra att "dom är bäst i världen på näsor och har mycket erfarenhet", MEN jag ångrar mig nu!
I Iran gör dom många näsor varje dag, en läkare kan operera 10 näsor per dag och på så sätt är de ju erfarna MEN eftersom dom gör så många så bryr dom sig inte om dina individuella önskemål, utan gör mer som de själva känner för (deras idealnäsor). Läkarjäveln tog för mycket av min näsa även fast jag sa att jag ville ha en naturlig näsa. Nu har jag fått problem med andningen eftersom näsborrarna är för små, och näsbenet är inte helt komplett, brosken har sjunkit in osv. SÅ gör INTE i IRAN! Sedan om du får problem är det inte lika lätt att bara åka tillbaka till läkaren och klaga.

#18 - - www./princesss:

Låt tjejen göra som hon vill haha, men jag tycker du redan är perfekt! Riktig skönhet är du!

#19 - - Mardinian:

Hej min vän gjorde i iran för 2 år sedan hos dr.farzam och han var en av de kirurger som hade ett "gott ryckte" sagt och gjort men nu är hon så ångerfull trots att hon tydligt förklarade önskemål och sådant. näsan passar inte hennes ansikte de gör näsa fin men vet inte hur man tänker och så för att skapa den passande hennes ansikte. i julas åkte hon och syrran ner till Libanon som faktisk ÄR PLASTIKOP PARADIS som de heter. googla plastic surgeri in libanon och gräv fram lite information.. de lyssnar verkligen och räknar allt från procent och delad med in i en operation de skulpterar en näsa som passar framför allt och efter dina ögnsemål är det nått dem avråder dig ifrån säger dem ocskå till. Landet är en av topplistade toppresor och hotel och kirurgi är rätttttt billigt och där är västa friheten kläder skönhet fullt av allt det goda. !

#20 - - Nbu:

Jag tycker de flesta näsorna från Iran ser så oroligt onaturliga ut som nypta sugrör. Kolla tex Claudia lynx hennes övre näsben är bredare än hennes nästip. Naturliga näsor har ALLTID bredare nästip å smalare näsbrygga. Så är det alltid. Men i Iran gör de tvärtom. Folks nästip ser nypta ut. Så jävla fult. Det är väldigt sällan jag sett folk få fina näsor där

#21 - - Darya:

Estheticare Clinic i Stockholm är väldigt duktiga på att operera näsan. Han har opererat Alena Shishkova. www.estheticare.com/nas.htm Tänk på att många utländska plastikkiruger inte vill ta hand om sina patienter efter operationen.

#22 - - Raouf:

Hej. det vill jag också åka till Iran för att operera näsan. Eftersom jag bodde länge i Iran kan språket och reglerna jag tror jag kan hjälpa de som vill åka med mig. Så hör ab dig om du är intresserad.

Min mail (Raaufashori@yaoo.com

#23 - - Raouf:

Hej. det vill jag också åka till Iran för att operera näsan. Eftersom jag bodde länge i Iran kan språket och reglerna jag tror jag kan hjälpa de som vill åka med mig. Så hör ab dig om du är intresserad.

Min mail (Raaufashori@yaoo.com

#24 - - dssdsdsd:

det är eran val hur ni vill att näsan ska opereras och vilken modell ni ska ha på näsan, inte doktors fel. iran har dessutom världens bästa näsplastik kliniker, så haters ge fan och snacka skit om iranska läkare.

#25 - - vanessa sarkany:

Hej! Du är så otroligt vacker! Jag tycker absolut inte att du ska operera din näsa av kosmetiska skäl, då jag tycker du har en jätte fin näsa! Jag har vänner som har opererat sig i Iran och de har blivit lyckade! Men återigen jag tycker inte att du behöver göra det men det är alltid upp till en själv vad man känner och vill! Jag själv har opererat brösten två gånger!

#26 - - Lisa:

Jag vill också operera näsan i Iran !! Vet du någon bra kirurg / klinik ?

Till top